Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یک شرکت تامین سرمایه از انتشار اوراق صکوک اجاره سهام با نرخ سود(کوپن) ۱۹ درصد از سوی شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی در فرابورس ایران در روزجاری(سه شنبه) خبر داد. ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۸ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات

سعید بداغی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به انتشار اوراق 12 هزار میلیارد ریالی اجاره سهام در روزجاری گفت: اوراق صکوک اجاره سهام با نرخ سود(کوپن) 19 درصد از سوی شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی در فرابورس ایران منتشر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل تامین سرمایه امین با اشاره به اینکه تأمین سرمایه امین مشاور عرضه این اوراق است افرود: این اوراق، سه‌ساله بوده و سود آن هر شش ماه یکبار به حساب دارندگان واریز می‌شود. تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی آن نیز بر عهده تامین سرمایه‌های امین، تمدن، نوین و سپهر خواهد بود.

وی با بیان این که عامل فروش این اوراق شرکت کارگزاری امین‌آوید است اضافه کرد: تضمین اوراق ترکیبی از ضمانت، بانک رفاه و توثیق سهام نیز شرکت تاپیکو است.

این مقام مسئول ادامه داد: از جمله ویژگی‌های این اوراق شکل‌گیری همکاری مؤثر بین چهار شرکت تامین سرمایه با محوریت امین است که این امر موجب هم‌افزایی بین این نهادهای مهم بازار سرمایه و الگویی برای خدمت‌رسانی بهتر به صنایع و‌ نهادهای کشور است. همچنین ویژگی دیگر این اوراق حرکت به سمت کاهش وابستگی اوراق بدهی به تضامین بانکی است که قدمی مهم در کاهش هزینه‌های تأمین مالی و تسهیل انتشار اوراق محسوب می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اوراق دیگری نیز به زودی منتشر می‌شود گفت: بزودی تأمین مالی2000 میلیارد ریالی برای صنعت فولاد توسط تأمین سرمایه امین انجام خواهد شد

بداغی در پایان، همکاری و همراهی مجموعه سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکت مدیریت دارایی مرکزی، فرابورس ایران و کنسرسیوم تأمین سرمایه‌ها در به ثمر رسیدن انتشار اوراق مذکور را بسیار مؤثر و کلیدی دانست.

انتهای پیام/

R32365/P1012122/S7,84/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۳۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟

وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹ بورس مبنی بر الزام شرکت‌ها به داشتن بازارگردان، موجب بازنگری سازمان بورس در مصوبه و تصویب مصوبه جدید واگذاری بازارگردانی به بورس و فرابورس شد.

به گزارش مشرق، شرکت بورس تهران در سال ۹۹ همزمان با وضعیت نزولی بازار سرمایه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اهمیت الزامات نقدشوندگی بازار و لزوم تنظیم عرضه و تقاضا جهت حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سهامداران، لازم است بازارگردانی از سوی ناشران و سهامداران در پذیرش شرکت‌ها الزامی شود.

بر این اساس هر ناشر ثبت شده در سازمان بورس مکلف شد از بازارگردان استفاده کند و کلیه ناشران قرارداد بازارگردانی با بازارگردان منعقد کردند.

بررسی چالش‌های مصوبه سال ۱۳۹۹ بورس

در این میان وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹، مشکلاتی ایجاد کرد که سازمان بورس را برآن داشت تا مصوبه را مورد بازنگری قرار دهد.

یکی از چالش‌های مصوبه سال ۹۹ انبوه منابع ناشران بود که منابع مالی آن‌ها می‌توانست صرف تولید، سرمایه در گردش و پروژه‌های شرکت‌ها شود، اما صرف بازارگردانی شده بود.

چالش دیگر ممنوعیت تملک سهام شرکت‌های اصلی بر شرکت‌های فرعی زیر مجموعه بود که در پی آن باعث می‌شد یک ناشر، خود مالک سهام شرکت اصلی شود.

براین اساس مقرر شد مصوبه سال ۹۹ بازنگری شود و جلساتی با بورس و فرابورس برای ارائه راهکارهای لازم برای خروج از این چالش‌ها تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شد.

در نهایت طی روزهای گذشته با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت و در کنفرانس خبری با حضور مدیران سازمان و بورس و فرابورس به جزئیات این مصوبه پرداخته شد.

به گفته عیوضلو عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهاداردر بازارهای بورس تهران، بازار اول و دوم فرابورس مصوبه سال ۹۹ از حالت الزام خارج شده است و این اختیار به بورس و فرابورس واگذار شد که اگر ناشری می‌خواهد از بازارگردان استفاده کند به این کار ادامه دهد.

عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که ناشران بازار اول بورس، همچنان می‌توانند بازارگردان داشته باشند اظهار کرد: دیگر ناشران نیز در طی زمان با هماهنگی بورس و فرابورس برای الزام داشتن و یا عدم استفاده از بازارگردانی آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست

همچنین گودرزی مدیرعامل بورس تهران با ارائه توضیحاتی درباره لغو مصوبه سال ۹۹ گفته است حدود ۲.۵ درصد از ارزش معاملات سهم بازارگردان است که نشان می‌دهد در نقد شوندگی اثر بالایی ندارند.

به گفته گودرزی تا ۲ ماه آینده اسامی شرکت‌های بورسی که از بازارگردانی معاف هستند اعلام خواهد شد و شرکت‌هایی که ملزم به بازارگردانی هستند نیز مشخص می‌شود.

مدیرعامل بورس تهران معتقد است لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست و تنها اختیار بازارگردانی را به بورس و فرابورس واگذار می‌کند.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آیا بازگرداندن نصف مبلغ خودرو به مشتریان صحت دارد؟